Behandlingsteknikker

Vitenskapelige studier har vist at manuell behandling har svært gode resultater med få bivirkninger. Både nasjonale og internasjonale retningslinjer for håndtering av ryggproblemer anbefaler manuell behandling som forebygging og rehabilitering av ryggsmerter.

Jeg bruker anerkjente manuelle behandlingsteknikker, som er individuelt tilpasset hver enkelt, for å få den beste effekten.

Manipulasjon

Manipulasjon er en behandlingsteknikk som innebærer spesifikke, leddnære grep med høy hastighet, men liten kraft. Denne teknikken normaliserer funksjonen i ledd og senker muskelspenninger.

Mobilisering og artikluering

Mobilisering er en spesifikk og leddnær tøying, og er et mykere alternativ til manipulasjon. Det benyttes liten kraft og langsomme bevegelser for å oppnå normal funksjon i leddet.

Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsbehandling brukes for å minske muskelspenninger og utstråling som kommer fra musklene. Det innebærer trykk i spesifikke muskelpunkter.

Muskeltøyning

Muskeltøying brukes for å strekke ut musklene, redusere muskelspenninger og øke bevegeligheten.

Massasje

Massasje brukes for å minske muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen.

Bindevevsteknikker

Jeg jobber med bindevev, både manuelt med hendene mine, og med spesielle bindevevsverktøy. Bindevevet har mye å si for normal bevegelighet, og restriksjoner her vil kunne påvirke både muskler og ledd.

Rehabilitering og trening

Hjemmeøvelser og treningsprogram er en viktig del av behandlingen. Pasienter får med seg råd, og får også veiledning om hvordan de kan forebygge og rehabilitere smerter hjemme, eller i arbeidslivet.

Smertebehandling med nåler

Jeg har videreutdanning i smertebehandling med nåler. Dette brukes som et supplement til naprapatbehandlingen, spesielt ved smertetilstander i armer, ben og setemuskulatur/korsrygg.

Våre tjenester

Hva er naprapati

Naprapati er en manuell behandlingsform som tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet

Behandlingsteknikker

Jeg bruker anerkjente manuelle behandlingsteknikker, som er individuelt tilpasset hver enkelt, for å få den beste effekten.

Bedriftsavtale

Jeg tilbyr behandling av muskel og leddplager for bedrifter i nærmiljøet.
Spar penger ved å forebygge!

Åpningstider

Mandag - 07:45 - 15:00
Tirsdag - 08:45 - 17:00
Onsdag - 07:45 - 15:00
Torsdag - 08:45 - 17:00
Fredag - 07:45 - 15:00