Om meg

Jeg er Jannicke Fjeldstad, og har drevet Lillesand Naprapatklinikk siden august 2015, først deltid og etterhvert på heltid.

Jeg ble uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm i 2003, og fikk prisen for beste norske eksamensarbeid av Norges Naprapatforbund samme år.

Jeg har jobbet ved Bærum muskel-og leddklinikk i Sandvika, og Røyken muskel-og leddklinikk i Slemmestad, og har også vært et fast innslag hos en rekke bedrifter i Oslo gjennom en årrekke, blant annet Bearingpoint Norway AS (10 år), og Deltek Norge (8 år), samt Mediateket. Her har jeg jobbet med forebyggende behandling og ergonomi.

Jeg har hatt en rekke verv innen forskjellige komitéer i Norges Naprapatforbund, blant annet Birkebeinerrittet og forbundets etiske komité.

Jeg har tatt jevnlige videreutdanningskurs, blant annet Smertebehandling med nåler, Bindevevsbehandling, Klinisk ortopedisk medisin, Idrettsmedisin, og en kursserie innen behandling av barn. Jeg er også babymassasjeinstruktør, og kommer til å holde kurs i dette.

Jeg er opptatt av kvinnehelse, og har tatt fordypningkurs innen feltet behandling av gravide, og kvinner med bestående bekkenplager etter graviditet. Stressproblematikk, med alt det innebærer av spenninger og kroppslige plager, er også noe jeg jobber mye med, og har lang erfaring med.

Selv har jeg vært aktiv rytter i alle år, og har omfattende erfaring rundt problemstillinger knyttet til samspill mellom hest og rytter, og hvordan feilstillinger hos rytter forplanter seg til hesten.

Videreutdanning og fordypning:

 • Fordypningskurs i Manipulasjonsteknikker med Naprapat Nidal Awad, Stockholm 2009
 • Kursserie i behandling av barn og spedbarn steg 1-4, Oslo 2011
 • Kurs i Dry Needling med Naprapat Bjørnar Willassen, Asker 2014
 • Babymassasjeinstruktør, Oslo 2014
 • Fasciakurs med Robert Schleip, Oslo 2017
 • Fasciateknikk-kurs med Jürgen Förster, Oslo 2017
 • Mammamage-kurs med Naprapt Katharina Woxnerud, Oslo 2017
 • Manuell medisinsk behandling under og etter graviditet med Naprapat Anna Hanfot og Naprapat Anna Sjögren
 • Anatomy Trains steg 1-5 med Don Thompson Oslo 2018-2019
 • Fordypningskurs i Manipulasjonsteknikker og Dry Needling med Naprapatene Nidal Awad og Bjørnar Willassen, Drammen 2019.
 •  Obligatoriske oppdateringskurs 1+2 i regi av Norges Naprapatforbund med Naprapatene Martin Asker og Peter Viklund 2015 og 2016.
 • Årlig kongress i regi av Norges Naprapatforbund med aktuelle foredrag og workshoper.

Våre tjenester

Hva er naprapati

Naprapati er en manuell behandlingsform som tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet

Behandlingsteknikker

Jeg bruker anerkjente manuelle behandlingsteknikker, som er individuelt tilpasset hver enkelt, for å få den beste effekten.

Bedriftsavtale

Jeg tilbyr behandling av muskel og leddplager for bedrifter i nærmiljøet.
Spar penger ved å forebygge!

Jeg har videreutdanning i smertebehandling med nåler. Dette brukes som et supplement til naprapatbehandlingen, spesielt ved smertetilstander i armer, ben og setemuskulatur/korsrygg.

Åpningstider

Mandag - 07:45 - 15:00
Tirsdag - 08:45 - 17:00
Onsdag - 07:45 - 15:00
Torsdag - 08:45 - 17:00
Fredag - 07:45 - 15:00